Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Poolhouse/

carport

Indien u een grote tuin hebt kan een poolhouse niet meer ontbreken.

Ontdek onze lage prijzen, door de combinatie van aanneming met schrijnwerk kunnen wij uw project van A tot Z realiseren zodat u van uw poolhouse op een mum van tijd kunt genieten met het hele gezin!

Ook een carport is dezer dagen niet meer weg te denken aan uw huis. Een carport bied een meerwaarde aan uw huis en veiligheid voor uw wagenpark. 

Tuinhuis

Nog een plekje vrij achteraan in de tuin of gewoon plaats tekort om uw tuinmateriaal in op te bergen?

Tuinhuizen worden voorzien van een planken met tand en groef, dikte gaande van 12mm tot 36mm zodat dit een zeer kwalitatieve investering is waar u weinig of geen onderhoud aan hebt.

Terrassen

Specialisatie van Schrijnwerkerij Lemmens zijn onze terrassen die meestal gelegd worden in de harde houtsoort Ipe of Bankiraï.

Naar keuze kunnen andere houtsoorten gekozen worden.

Ipe en Bankiraï zijn houtsoorten die lichtgrijs worden na enkele jaren of hun warme bruine kleur kunnen behouden door middel van jaarlijks in-oliën.

Gevelbekleding

Bij renovaties wordt het soms moeilijk om een volledige gevel te laten hervoegen zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Bij plaatsing van hout op de gevel hebt u een waaier aan keuze qua houtsoort en afwerking die aan een eerlijke prijs worden aangeboden. Geen jaarlijks onderhoud met de harde houtsoorten die ter beschikking zijn. 

0